Wat u mag verwachten van cijfers?

Plan een tijdige gezondheids-check

Denk aan ons gezondheidsbezoek … als aan een preventief bezoek aan de dokter, voor je gaat trainen op een marathon. Vandaag lopen marketeers namelijk lange parcours. Wij checken of je account optimaal werd opgezet voor je uitdagingen én welke issues moeten opgelost worden.

  • Eerst en vooral krijg je een oplijsting van mogelijke issues in de opzet van je tracking.
  • Doorheen ons bezoek aan je Analytics overlopen we ook de status van je data kwaliteit, als toepassing voor moderne marketing.
  • We lossen standaard configuratieproblemen op, die geen overleg nodig hebben.
  • Eens de check volledig is gebeurd krijg je een lijst met verdere aanbevelingen voor maximaal genot. Wil je tracking op maat van jouw specifieke strategische noden? (Segmenten, doelstellingen, contentstrategie)? Vraag de extra workshop bij oplevering.

Goede cijfers stellen geen vragen, maar beantwoorden ze.

We kunnen je helpen met duidelijke data!

Wanneer we klanten helpen met marketingkeuzes buigen we steevast over data. Dat deze data eenduidig én behulpzaam is (zonder de nodige work-arounds) is uitzonderlijk. Daarom helpen we u graag in vier stappen naar cijfers die niet enkel kloppen, maar ook afgestemd zijn op de vragen/uitdagingen die u hebt:

Audit

Een gedetailleerde audit van je analytics spot al je gaten, dubbels & GDPR-issues. We verbeteren de fundamentele fouten onderweg. Duidelijke aanbevelingen helpen je bij de volgende stappen.

Strategie

Een meetstrategie waarborgt dat je data ook in de toekomst accuraat en consistent kan blijven. We verzorgen een strategie die rekening houdt met wat je vandaag doet én wat je morgen kan gaan doen. Inclusief enige tools voor je huishouden.

Implementatie

Nauwgezet gaan we aan de slag met de vondsten uit fase één & twee. Zo bouwen we je een robuust opgezette Analytics account die alles meet wat er voor jou toe doet, min de ruis van meetfouten. Ontvang een goed signaal, Ontvang goed werk.

Report

Bezorg jezelf en je partners de juiste rapporten; Rapporten die jouw én elk teamlid helpen bij een focus op hun verantwoordelijkheden, zonder daarbij elkaar en het overkoepelend doel uit oog te verliezen.

Zo kan u ook weer focussen op uw werk & de resultaten daarvan.