Win slagkracht én liefde

Als de wereld sneller gaat dan u, dan moet u niet altijd sneller. Soms moet het anders. Met hulp van Digitaal Plan neem je een stap terug om verder te springen.  Gebruik de mogelijkheden van een geconnecteerde wereld mee in een nieuw, globaal plan.

Wij begeleiden van probleemstelling tot testing & training. Het is onze missie om bedrijven te helpen met een nieuw perspectief, dat vruchten nalaat lang nadat we verdwenen.

Plan niet méér, plan anders.

 1. Anders omgaan met technologie, mensen en business
  De veranderingen die we ondergaan ontstaan door technologie én dankzij mensen. Het gaat niet om technologie op zich… die is tegenwoordig overal. Het gaat om het voordeel dat jij uit technologie kan halen. Het voordeel voor je bedrijf is het voordeel dat je biedt aan gebruikers, dankzij technologie. Dit is meer dan een evolutie. Het is een verandering, wat men disruptie noemt. Daarom kan u het niet oplossen met een stap verder òf een kanaal erbij.
 2. Anders samenwerken en evalueren
  Deze verandering gaat er, volgens ons, om dat u uw klant beter verstaat. Het is de doelstelling dat u klanten gerichter tegemoet komt, met minder overtollige inspanningen. Die verandering zit niet in één silo of één toepassing, het zit niet apart in je product, je service en je communicatie. Wij geloven dat het zit in een cultuur van gezond gebruik en constante verbetering.
 3. Anders kijken naar de troeven die je hebt
  Wij faciliteren bedrijven bij het formuleren van een eenduidig antwoord én bij het implementeren van de verandering. Dat vraagt een stap terug én een blik vooruit, om nieuwe oplossingen te vinden voor nieuwe problemen voor bewezen waardes.

Versterk jezelf intern met onafhankelijke externe steun

Wanneer zag u uw bedrijf laatst met ‘nieuwe ogen’? Zag u de schoonheid in wat u doet? Kan u zich inbeelden wat het zou worden als je dit idee had met de mogelijkheden van vandaag?

 1. Een frisse kijk op je strategische focus
  Als facilitator helpt Digitaal Plan kleine en middelgrote bedrijven bij hun evolutie. Wij verkopen geen websites, marketing of UX. Wij staan in uw hoek wanneer u keuzes moet maken/ wanneer u uw inspanningen moet evalueren. Wij helpen u gericht communiceren naar de juiste doelgroep, met de waardes die voor u werken.
 2. Een neutrale partij voor interne groeipijnen
  Als relatietherapeut willen we onszelf misbaar maken, door de inzichten én competenties die je nodig hebt intern te helpen uitbouwen, om je duurzaam aan te passen aan deze dynamische omgeving.
 3. Een klankbord voor visie, data & doelstellingen
  Wij helpen dankzij een eerlijke analyse, een menselijke samenwerking en eindigen graag met het bestendigen van de hernieuwde visie dankzij een proces van constante evaluatie en groei.

Digitaal Plan is in eerste plaats een proces én een toolbox voor geïntegreerde communicatie,
over departementen en media heen:

Exploratie

Exploitatie

1. Strategische probleemstelling
2. Audit: Perceptie van binnen naar buiten
3. Audit: Externe krachten tov het bedrijf
4. Oriëntatie: bedrijfskeuzes
1. Doelstellingen & metrics
2. Performance audits
3. tactische bijsturingen
4. Strategische learnings

Natuurlijk hopen wij wel dat onze constante focus op verandering ons ervaringen geeft waar u op gezette tijd terug dienst op durft doen, als klankboard.

Digitaal plannen is niet enkel plannen voor digitaal

Digitaal plannen is niet enkel plannen vòòr digitaal. Het is voornamelijk plannen dankzij mensen en technologie. Het is plannen voor interactie, data en optimalisaties. Het is focussen dankzij gebruik- en marktinzichten, omdat niets gebeurt dat niet raakt aan iets anders.

Contacteer ons voor een kennismaking.