Digitale strategie voor slimme bedrijven

Kortom-Sara-jane

Voor bedrijven die (meer dan hun site) updaten

Digitaal Plan is een facilitator voor bedrijven in verandering, bedrijven die zelfbewust de omschakeling willen maken naar morgen, rekening houdend digitale media’s invloed op markt en maatschappij, maar ook op interne troeven en processen.

Digitaal Plan ontstond niet vanuit een liefde voor gadgets en hippe marketingtermen, iets wat veelal als digitale strategie verkocht wordt; We startten eerder als tegenreactie daarop. We geloven in degelijke bedrijven, die slim willen evolueren in een veranderende wereld. Die vraagstukken die raken aan zowel uw business als uw technologie en communicatie; dat zijn de uitdagingen die wij faciliteren. 

Een digitale strategie van digitaal plan

Vanuit uw business-uitdagingen stellen we problemen scherp en sturen we keuzes die uw strategische positionering op de markt versterken.
We worden graag misbaar. We helpen u in eerste plaats bij het starten van je vernieuwd leerproces:

  1. bij het duiden van je probleemstelling,
  2. het implementeren van vernieuwing en
  3. het bijsturen van uw bedrijfswerking.

Wij zijn geen sitebouwers, noch SEO-partners (hoewel we kaas aten van alle elementen). We willen enkel een strategische partner zijn die werkt vanuit uw DNA, met zicht op toekomst. We denken niet enkel aan digitale communcatie, maar zetten kennis uit het digitale landschap tevens in op vlak van processen, werkwijzes en tools. Uiteindelijk hebben we daar de grootste meerwaarde.